Retur och byte

ÅNGERRÄTT
Från det att du mottagit din order gäller din ångerrätt i 14 dagar. Du har rätt att returnera enstaka varor eller hela ordern om du inte skulle vara nöjd. Tänk på att varan eller ordern inklusive dess originalförpackning skall skickas tillbaka till oss i säljbart skick. Det är du som kund som står för returfrakten vid åberopande av ångerrätt. Notera också att du som kund har det ekonomiska ansvaret för att returen kommer fram till oss.


Återbetalning kommer att ske utan onödigt dröjsmål och i vilket fall som helst senast 14 dagar från och med den dag då vi mottagit varan i retur. Vi kommer att använda samma betalningsmedel för återbetalningen som du själv har använt för den inledande affärshändelsen, om du inte uttryckligen kommit överens med oss om något annat. 

Varor som är specialtillverkade efter konsumentens anvisningar är exkluderade ångerrätten. Detta gäller t.ex. bordtennisracket monterat efter kundens önskemål, biljardbord med specifika tillval så som duk etc.

Du som konsumenten har rätt att undersöka varan för att se vad den har för egenskaper och funktion. Det kan t.ex. handla om att plocka ur kläder eller skor ur orginalförpackningen för att prova dem på men du behöver inte testa att använda kläder eller skor i ditt utövande.

Vi anser att du heller inte behöver testspela en racket eller ta bort plasten på handtaget för att undersöka den. Skulle du göra det eller på annat sätt använda en vara på ett sätt som inte är nödvändigt och som är köpt hos oss har vi som säljare rätt till en skälig värdeminskning enligt lagen om distansavtal. Beroende på produkt kan värdeminskningen vara betydande då den är använd vid utövandet.

BYTE AV VARA
Vi tillämpar endast 14 dagars öppet köp. Vid byte lägger du en ny order på önskad storlek/produkt. På så sätt minskar risken för att produkten hinner bli slutsåld i mellantiden och du mottar även din nya produkt betydligt snabbare. Ordern som skall bytas sänder du i retur. Beloppet för den returnerade ordern återbetalas när returen är mottagen och färdigbehandlad. Det är du som kund som står för returfrakten vid byte av vara. Notera också att du som kund har det ekonomiska ansvaret för att returen kommer fram till oss.

Innan ni returnerar varan kontaktar ni oss via mail på info@biljardexperten.se eller på telefon 08-508 804 00. Var noga med att bifoga ditt kundnummer och fakturanummer med den returnerade försändelsen. 

Paket och brev skickas till:
Biljardexperten AB
Box 37
183 21 Täby

Bord skickas till:
Biljardexperten AB
Fogdevägen 2
183 64 Täby